hrendeit
hrendeit
Telefon
+385 99 7877 944
REZERVACIJA

Pravila privatnosti

Zaštita osobnih podataka na web stranici Ville Ružmarin.

Zahvaljujemo vam na posjetu našoj web stranici. Znamo da je privatnost vrlo bitno pravo i zbog toga se obvezujemo na zaštitu vaših osobnih podataka.

 

Zaštita osobnih podataka

Prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke u skladu s ovom Politikom privatnosti i odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Gostima i posjetiteljima Ville Ružmarin jamčimo da će se sa svim osobnim podacima postupati kao s povjerljivim informacijama i poslovnom tajnom. Poduzet ćemo sve  potrebne mjere u svrhu zaštite vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja, te će održavati osobne podatke točnima i ažurnima koliko je god to moguće.

Osobne podatke prikupljamo u svrhu što učinkovitijeg odgovora na vaš upit, radi osiguranja pružanja i plaćanja usluge, radi promidžbe neke od naših usluga, radi statističke obrade podataka, radi mogućnosti slanja publikacija i drugih promidžbenih materijala i brošura. Davanjem svojih osobnih podataka, poput adrese e-pošte, broja telefona i sl., ujedno dajete svoju izričitu suglasnost da vas možemo kontaktirati i obavještavati zbog ponude svojih usluga i time potvrđujete da ste upoznati s našom Politikom privatnosti.

Osobni podaci koje obuhvaća naša Politika privatnosti:

  • ime i prezime
  • adresa
  • adresa e-pošte
  • broj telefona, mobitela ili faksa
  • podaci o kreditnoj kartici koje ste dali prilikom internetske rezervacije ili trećoj strani
  • postupak plaćanja ili osiguranja plaćanja

 

Villa Ružmarin ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile koja bi uzrokovala eventualno kršenje zaštite vaših osobnih podataka, ali vam jamčimo da ćemo takve pogreške sa sigurnošću otkloniti što je prije moguće ako to bude izvedivo.

Podaci koje nam date o svojoj kreditnoj kartici upotrebljavaju se isključivo kao sredstvo osiguranja plaćanja rezerviranih usluga i pod jednakom su zaštitom kao i vaši preostali osobni podaci. Poslije uredno pružene i plaćene usluge ti se podaci više ne upotrebljavaju bez vaše izričite suglasnosti.

Ispunjavanjem obrasca na mrežnom mjestu jamčite da su informacije koje ste naveli točne te da ste suglasni s odredbama naše Politike privatnosti.

 

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku kada nam dostavite svoje podatke, pristajete da vas kontaktiramo. Samo dodavanje podataka predstavlja vaš izričit pristanak na kontaktiranje, a Vaše osobne podatke trajno štitimo.

Upotreba kolačića

Da bismo olakšali pregledavanje naše web stranice, koristimo se „kolačićima”. „Kolačići“ su male tekstualne datoteke koje poslužitelj stavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira jezične varijante naše stranice.

Kolačići su smješteni na vašem računalu i ne sadrže vaše ime, nego IP adresu. Nakon što prekinete rad na poslužitelju, informacije nam više nisu dostupne. Ako u bilo kojem trenutku želite ukloniti kolačiće na svojem uređaju, ažurirajte postavke preglednika.

 

Osjetljivi podaci

Pojam „osjetljivi podaci” odnosi se na podatke u svezi s vašim rasnim ili etničkim podrijetlom, političkim stavovima, religijskim ili filozofskim uvjerenjima, članstvom u sindikatu, zdravljem, seksualnim životom ili seksualnom orijentacijom, genetskim podacima, kaznenom evidencijom i svim drugim biometrijskim podacima koji se upotrebljavaju u svrhu jedinstvene identifikacije. Ne prikupljamo takve podatke, osim ako ih vi ne dobrovoljno ne podijelite s nama.

 

Promjena i prestanak uvjeta korištenja

Villa Ružmarin ima sva pridržana prava u bilo kojem trenutku na promjenu ili ukidanje cijele ili bilo kojeg dijela ove web stranice.

Ukoliko primijetite bilo kakve nepravilnosti ili imate bilo kakvo pitanje vezano za našu politiku privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na mail [email protected]