hrendeit
hrendeit
Telefon
+385 99 7877 944
REZERVACIJA

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji objavljeni na ovom web mjestu podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlaštena upotreba bilo kojeg dijela web mjesta i njegova sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe sudskoj tužbi. Pristup ovom web mjestu i podacima sadržanima na njemu podliježu navedenim uvjetima i pravilima. Nakon učitavanja početne stranice svaka daljnja upotreba smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:

Tumačenje, primjena i pravni učinci upotrebe ovog web mjesta podliježu zakonima Republike Hrvatske. Villa Ružmarin ne odgovara za pravne učinke koje web mjesto može prouzročiti u drugim državama iz kojih je korisnik pristupio sadržajima te smatra da je pristup poduzet samovoljno i uz odgovornost korisnika.

Nije dopuštena neovlaštena upotreba informacija u komercijalne svrhe, kao ni njihova distribucija trećim osobama. Informacije o proizvodima i uslugama s ovog web mjesta smatraju se točnima u trenutku njihova unosa, uz mogućnost odstupanja od istinitosti u trenutku pristupa korisnika. Villa Ružmarin neće se smatrati odgovornim za poslovne ili privatne odluke, štetu, gubitak ili troškove bilo koje vrste koji su nastali na temelju informacija s ovog web mjesta. Zadržava se pravo izmjene podataka web mjesta u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Strogo je zabranjena reprodukcija, umnožavanje ili raspačavanje fotografija, dizajna, sadržaja, ponuda i logotipa bez izričitog pisanog odobrenja Ville Ružmarin osim u slučaju upotrebe za osobne potrebe uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.

Opći uvjeti poslovanja

Zahvaljujemo na rezervaciji i molimo Vas da obratite pažnju na sljedeće uvjete poslovanja sobe:

Važeća kreditna kartica je potrebna kao garancija Vaše rezervacije. Molimo uzmite u obzir da se djeca starosti 12 i više godina smatraju odraslima te ste obvezni djecu stariju od navedenog pribrojiti odraslim osobama.

Želite li promijeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmjene možete napraviti online, u skladu s Uvjetima otkaza rezervacije.

Uvjeti otkaza rezervacije

Povrat novaca u slučaju otkazivanja:

Potpuni povrat u slučaju otkazivanja od trenutka rezervacije do 30 dana prije Check-ina

50% povrata u slučaju otkazivanja u periodu od 29 do 14 dana prije Check-ina

13 dana prije Check-ina nema povrata novca